dimecres, 13 de febrer del 2013

Vida PIXELada!




Com molts sabeu, no sóc una persona gaire hàbil amb les mans precisament però una cosa ha portat a l'altra i he acabat fent xuminades pixelades amb Hama Beads. He de dir que m'ha sorprès gratament l'experiència, ja que és força relaxant i divertit, a més a més de fer peçes molt "molones". Si teniu un amic, parent, parella freak la podeu del·leitar amb pixel art en beads el regal perfecte!


 
Abans de planxar



Els beads són tubs de plàstic perforats que tenen diferents tamanys i colors. Es col·loquen en una reixeta de punxes ja preparada fent el disseny escollit i després es planxa protegint la peça amb un paper especial.


Després es deixa refredar aplicant una mica de pressió i ja tenim el nostre disseny llest per posar a on volguem!











Després de liar-la parda
Faig aquí unes recomanacions perquè els beads són extremadament traïdors! Si sou al·lèrgics de mena o simplement sapastres aneu amb compte: El més mínim moviment, estornut o fantasma poden fer que tot el vostre treball pugui quedar completament destruït. Vigileu a la hora de planxar, si feu massa pressió els beads queden enganxats a la base i costen de treure, i podem córrer el risc de planxar-la també.




Aquí us deixo unes imatges amb idees de les meves creacions i us animo a provar-ho! 



 

Bead Mini

Bead Midi


2 comentaris: