divendres, 30 d’octubre del 2015

Saló del manga 2015

Vyse, el prota del Skies of Arcadia

Com cada any, he anat al Saló del Manga. Cal dir que des de fa temps intento anar-hi el primer dia a primera hora, per poder comprar, passejar a gust. Aquesta edició ha estat força bé, amb novetats en còmics i no tant en merchandising. 

Vam estar vagant força estona per la zona dels stands, amb una millor disposició any rera any, gràcies a l'ampliació de l'espai. Hi havia força cosetes, però em vaig endur un decepció al no poder trobar els POPS de Mass Effect, què hi farem! 


En un altre pavelló es trobaven els stands de restuarants i els de tallers de Comerjapones.com, on vam participar en un taller de degustació de Sake força interessant. Vam poder provar tres Sakes diferents i cada un era més bo que l'anterior! En un dels altres pavellons, el dedicat a les conferències i als tallers, vam poder passar una estona relaxant-nos en un saló de té mentre degustàvem té verd amb gessamí.

Voldria destacar l'exposició dedicada als mangues atòmics i als efectes que tingueren les bombes atòmiques a les poblacions de Hiroshima i Nagasaki.

Aquí teniu un parell d'imatges del meu cosplay de Miku Hinasaki del Fatal Frame. Ja sé que no s'aprecien gaire bé, però crec que li dóna un toc al videojoc que no vegis, jajaja.


I aquí les teniu les cosetes que vaig adquirir ^^




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada